Facebook      Youtube
+36 22 501 632        seaforest@seacon.hu

kitermelt fa

Ismerve a perui erdőgazdálkodás jelentőségét a Seacon elsősorban az erdő és területvédelmi megoldásának kereste a helyét a dél-amerikai országban. Az üzleti találkozók során fény derült az iparág sajátosságaira és a kapcsolódó tevékenységet fenyegető veszélyekre. Az üzleti partnerek érdeklődéssel fogadták a magyar fejlesztésű innovatív terméket, aminek alkalmazhatóságát több szempontból is hasznosnak látták.

 

Kifejezetten érdekesnek bizonyultak a helyi erdészeti ipar megismerése tekintetében a Nemzeti Erdő és Vadvédelmi Szolgálattal (Servicio Nacional Forestal y de Fauna Silvestre) és az Integrált Kutatás és Fejlesztés Szövetségével (Asociación para la Investigación y el Desarrollo Integral) folytatott beszélgetések, ahol szó esett az alkalmazási lehetőségekről és egy esetleges pilot megvalósításáról is.

A Seacon meghívást kapott az ELAN (Europian and Latin American) Network limai üzleti rendezvényére is, ahol az európai résztvevők bemutathatták néhány percben a vállalkozásukat és beszélhettek a perui üzleti céljaikról.

Az itt szervezett B2B találkozókon a Seacon limai cégekkel folytatott megbeszéléseket üzleti együttműködési elképzeléseiről.